Food porn

Nu stiu cum functioneaza treaba cu hranirea sanatoasa, dar dupa ce citesc si aud mai multe imi trazneste o pofta de ceva prajit si incarcat. Intotdeauna cartofii prajiti cu oua sunt pe primul loc si, ca sa fie tacamul complet, musai cu mult cascaval ras, maioneza si piper.

Si ca sa fie si mai bine inteleasa treaba, ne plac cartofii mai uleiosi, prajit-inabusit, cu putina apa in ulei si capac, pana se fac molcuti, apoi prin crusta, abia dupa aia cu piosenie punem si ouale la mijloc.

Cat e totul fiebinte se rade cascavalul, se pune si maioneza, o ploaie de piper, inutil de spus ca la pornosagul asta singurul mod de a descrie tipul de ingurgitare folosit este: se infuleca.

Ce pateu de dovlecei cruzi, pizza raw, ficat de gasca in sampanie, nu se compara nimic cu cartofii facuti ca mai sus. Nu e asa Happy? 😀

Si ca sa fie completa porceala, a mers si niste slaninuta, sorici, ceapa si un botz de mamaliga rece in avans.

10 gânduri despre &8222;Food porn&8221;

  1. Cartoffi präjiti cu Ouä au cel mai tare Aminoacizi-Profil din toate Alimentele si Combinatii de Alimente din cite existä…
    Ergo… Medicament curat !!

  2. Eu, pas. Dar ii fac lui fiu-miu omleta cu cartofi, care-i place mult. Si-a facut si singur la Londra, dar a zis ca tot a mea e mai buna, pentru ca fac din cartofi ca un fel de rosti si dupa aia pun oule batute doar putin cu piper si mirodenii dupa inspiratie. Se lasa cat sa se inchege, se rastoarna si in 30 de secunde dupa aia e gata de halit. Cu cascaval ras si salata sau muraturi. Sa vedem cum ii pica surpriza de la tine. Doamne, o sa-l rasfat cand vine acasa numai cu chestii calorioase!

  3. Daa, facuram si noi din aia, nu stii, inclusiv nu stiu cate modele de tortilla sau imitatii de tortilla, oricum ar fi si indiferent cu ce adaosuri, cartoful si ouale se iubesc tare.

    Oricum nu am mai mancat de mult chiar aveam un chef nebun. Si combinatia de maioneza cu cascaval (stiu, of, of, ofelia) imi place la nebunie.

  4. Io numa si numa la tine ma gandii ca nu stiam daca iti plac asa porn, mai uleiosi, poate voiai de regim si cu oo bio fara gluten, glutamat, fosfat, alt at. Deci te-am nimerit 😀

  5. Da’ de ce e Happy in sevraj cand tocmai a vazut o dedicatie??
    Aaaa, am primit slanina de la porcu doi de la Simeria , vrei?

  6. Pingback: mancarea medicament, mancarea conteaza | blog 2012NumaratoareaInversa.ro
  7. Pingback: Obsesiv « Aphextwinz's Blog
  8. Pingback: Cartofi cu oua la ceaun « Aphextwinz's Blog

Lasă un comentariu