Doua chestii haioase

Bine, ar fi trei, ca Smarandita m-a luat nitel cu tigaia ei de ulei, daca vrea va spune ea.

Eu am comis doua azi. Ma rog, pe aproape. Un vecin, „dealer” de un anumit tip de masini, da bairam. Eu scot una bucata potaie cu chef de plimbare. Full de masini de fitze pe strada si de indivizi bine claditi, de la diverse firme, de la care as aminti numai una care incepe cu B, are la mijloc G si se termina cu S.

Potaia isi infige nasul (sa miroasa) fix in fundul unuia, l-a ales pe cel mai mare care a dat o lovitura prin aer din intoarcere.

Sfat prietenesc: nu puneti mana pe un individ mare, ca intai da, pe urma intreaba. Cand a vazut-o pe casi cu ochii ei de caprioara, nu vreun malau ca el, s-a ascuns dupa masina: musca, musca?

Nu am sa inteleg in viata mea cum unui om de 150 de kile ii e frica de o potaie de nici 30.

Asta a fost faza unu. Faza doi, ma duc la marmacie. Nu e prima oara cand mi se intampla, cer scuze celor care stiu faza. Ma duc pe jos, iau ce am de luat, fac conversatie, blabla, ies din farmacie si in fata, parcata o masina ca a mea. Instinctiv scot cheile sa o descui. Cucu. Dau ce dau la buton, nimic, dau cu cheia in asfalt, zic poate o fi ramas fara baterie telecomanda, poate nu face contact, dau un sut la masina, dau din butoane.

Pana cand vad un nene care se uita perplex la mine (da, e a doua oara cand o patesc, a treia oara poate veti fi voi).

In secunda aia imi dau seama ca nu am luat masina de acasa si ca, fireste, nu e masina mea.

Bai, dar semana leit la coloare. Bleu nu stiu cum, ca scrie in carte. Saracul om m-a lasat sa plec spasita (am bombanit un „scuze”), ca daca era vreunul mai isteric ma lua de ciuf.

Atata am avut de soparlit, sa caut o poza sa nu se plictiseasca dislexicii, sa ma gandesc ..

Sa fie … Tara (pe asta chiar nu cred ca am pus-o, poza, zic, pentru ca nu tin minte galoshii aia in pozitia din poza, daca mai e, scuze).

Bine, mai am si un prieten sexy de care imi e dor, rog pe cei ce il stiu sa taca, model mucles.
Ca altfel nu mai vad shonc, slana si palinka. Da, apai si astea is sexy.

rororo

4 gânduri despre &8222;Doua chestii haioase&8221;

  1. oooooo, asta e de coma!!!!! sa-i furi omului masina sub nasul lui! cred ca si eu ca nu a fost isteric, ramasese bouche-bee!

  2. daca mai scrii in chineza ma supar :)))))))))

    odata am luat o dacie la suturi dupa ce ma troznisem cu unul (nu s-a intamplat nimic, ne-am periat) sa imi pun bara la loc, ovcors ca bara mea nu avea nimic si era alta masina. plus cand am troznit un matiz cu cheile, la fel ca mai sus, pana am vazut frana de mana trasa, la matiz nu se trage niciodata fraba de mana, deci nu era a mea, mai eram si cu un IT de la firma, se prapadea ala de ras.

    si a mai fost un caz cu dacia veche cand am intrat in ea, am pornit motorul si am vazut poze cu femei goale pe pe usi, opaaa, am gresit masina.

    de fiecare data propetarul in zona se uita perplex si nu zice nimica, io plec spasita cu scuzele de rigoare ca am gresit masina.

Lasă un comentariu