Supa de pastai si gulii

Trufandale, da, ca urmare am luat doar o manuta de pastai, de o pofta. Si pentru ca imi place asa de mult si supa de gulii, le-am combinat.

Slide8

Adica am inabusit radacinoasele rase, niste praz, niste ceapa, plus putin ardei gras, am adaugat pastaile curatate si si taiate si fierte separat, in apa cu sare. Asta e toata reteta, iar supa, este din categoria divina, e divina ca tot deschid frigiderul, oala, divina ca nu ma las pana nu  dau numai si numai in ea.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Treaba e ca cea de mai sus nu e asa de calorica, adica nu prea e deloc, insa varianta super supreme de a doua zi, cu omleta cu ceapa si verdeata, cu carnat si cu smantana, cam este.

Această prezentare necesită JavaScript.

Apropos de carnat, am gasit unul super misto, facut corect. Pentru mine ramane o  continua necunoscuta (ma rog, aproape, ca o explicatie o stiu) insistenta producatorilor care indoapa produsele afumate sau chiar fierte si afumate, cu, hai sa le zicem generic, E-uri. Pentru ca, dupa cum veti vedea la carnatul din imagine, chiar nu e nevoie, e fiert, e afumat, e vidat …

Slide12Slide13

Ce sa zic, felicitari producatorilor.

Sa va arat si supa Casandrei, cam scos robotelul la inaintare cand cu supa mea si am pus si pentru ea radacinoase date pe razatoare, in plus si o punga de legume de supa congelate si, ca sa vad cum toaca robotelul, am pus o mana de carne de inima de vitel.

Am amestecat totul (adevarul e ca arata misto), am impartit in doua si o parte am facut-o supa cu paste. Pentru caine, da.

Cealalta e la congelator, cred ca ar iesi niste conserve bio, eco, nemaivazute. Ma mai gandesc.

Slide11

Si cateva imagini de prin batatura, Pufu, ratusca din gradinita kitsc si cacaricius nesimtitus care face faramite cauciucul de la castroanele cainelui.

 

rororo

2 gânduri despre &8222;Supa de pastai si gulii&8221;

Lasă un comentariu