NU ma hraniti!

S-a discutat pe multe bloguri, la zazuza, animaloo, o gramada.

NU MAI HRANITI CAINII STRAZII. Pot fi aparent ai strazii, ca al meu, care la acordul vecinilor are amenzajta curtea, NU II MAI ARUNCATI in kilogramele, rahatu si muschii mei, mancare oricarui caine.

Va place, stiti ca nu are stapan (desi la potaia mea, greu de stiut ca nu are, cu tot higromul si epilepsia, se vede ca are stapan si nu ise in strada la joaca), luati nene cainii acasa.

Am conventii cu vecinii si imi pot tine in liniste animalul aici, potaie cu probleme, o vreti, eu v-o dau sa va vad cat va tine bugetul.

Oameni buni, daca vreti caini, ocupati-va, luati-va curte, luati-i acasa, asumati-i, daca nu ii puteti tine, gasiti si plasati-i. NU MAI HRANITI IN PUII MEI CAINI PE STRADA (desi potaia kilului meu, ma ierte puritanii, numai in strada nu e).

Sunt suparata ca gasii potaia rozand un os, plus ceva petarde (hai ca huliganii nu se pun). Nu vreau sa mance cainele meu, nici cainele nimanui, decat ce doreste stapanul, eu nu vreau sa hraniti cainii, nici la crajma, nici in casa sau in curtea altuia, e greseala majora care se face in lipsa legislatiei.

asa ca un mare:

Nici nu stiti cat rau se face oamenilor si animalelor cu hranitul anarhic, aruncatului gunoaielor aiurea, trec peste necastrat, deja intram in chestiuni civilizate aici. Deci va rog frumos: nu ii mai hraniti.

Stiu, daca ar fi sa moara de foame al meu, vezi sa nu, nici unul nu moare de foame.

Daca vreti sa nu aruncati mancarea cumparata fara cap, cautati un adapost serios, gen „vii futem” aia, sau cum ii cheama, duceti acolo cu sacii.

Daca nu, nu pe strada.

As mai face si apel la stapanii cainilor ce pot achizitiona pungute care costa mai nimic, pentru a strange, sa vorbesc frumos, fecalele, dar deja cred ca este prea mult, stiu. Multumim pentru atentie, rororo.

17 gânduri despre &8222;NU ma hraniti!&8221;

  1. Sunt de acord cu tine desi pe mine personal partea cu hranitul nu ma afecteaza, asta afara nu mananca nici de la mine :)) dar la partea cu stransul rahatului dupa cainele tau sunt cel mai aprig sustinator, mie imi vine sa ii ung pe fata cu rezultatul pet-ului, urticarea ma apuca cand vad indolenta umbland pe strada la brat cu nesimtirea.

  2. Amu am revenit de afara, de obicei o iau din „curte” ii zic stai, deschid si intru. Aiurea. Oase peste oase, de porc, fireste, fugea de mine cu un os in bot in strada. Am crezut ca fac plici, femeia de serviciu cica e subtire ce e la noi, pe la toate blocurile toti arunca oase si mancare stricata.

    Bun craciunul. si la anu eutanasiem cainii, nu? Ca sunt multi. Oare de ce. Cat rumegus trebuie sa aiba astia in cap?

  3. „desi pe mine personal partea cu hranitul nu ma afecteaza”

    – sa creasca pretu benzinei ca io n-am masina.
    Plm. Totul ne afecteaza. Mai multa mancare inseamna caini mai multi pe strazi. Inseamna lupta mai mare pentru zone de influenta. Inseamna disconfort

  4. Pingback: Campanie cu caini « Unde scriu lu gigel
  5. io, desi nu is de acord cu animaloo in general si in special :D, desi mi-as da pielea de pe capota pentru orice fel de vietate, reiterez, nu e bine sa hranesti caini care nu iti apartin. pentru ca patrupezii cu stapani o vor sfarsi, el mai des, prost. am cazuri aproape de mine cand aia de muscau nu s-au atins de otrava, dar cainele intretinut de stapana-su pe bani grei (daca vreti, vi-l prezint) a murit otravit, ca era mai pampalau, daca poti spune asa despre un schnauzer urias.

  6. asta cu hranitu cainilor de pe strada am mai zis si (te) sustin in continuare e cea mai mare prostie. ca sa nu mai zic dovada de jeg, daca lumea arunca oase pe geam ca, nu-i asa, efort mare nene sa mergi pana la gunoi sau sa le strangi sa le duci la un adapost ceva, in cadru organizat. cum fusai de revelion in patria muma, ne-am fofilat si noi pe ici pe colo prin zona, nu foarte departe de casa. concluzia: baaaaaaaa, ce natie mizerabila sunteeeeeem! si cand zic mizerabila zic fara metafore si ma refer la gunoi. muama, deci gunoi peste gunoi peste gunoi, oriunde te uiti! incredibil, m-a luat cu nervi din prima zi a anului, parol! jeg, e plina tara de jeg si de prosti care traiesc in jeg si le mai si place! huo!

  7. Spune asta unui sustinator dacoman, ca suntem jeguri, sa vezi ce te injura. Si retine, la noi la bloc e chiar superok fata de doua strazi mai incolo, ca a fost cartierul de proprietati de la constructie (da, avuram pile 😀 )

    Femeia de serviciu era disperata de oase.

    In spatele blocului meu, e un loc misto, pomi, spatiu, poti face lejer un parc, in sensul de a te plimba ca prin padure, nu ceva cu bani, e inchis, e misto. Vezi sa nu. Zilnic cara aia saci de sticle, tampoane, nu mia zic de cioburi, care isi pune termopan crezi ac strange geamul vechi?

    Acum nu zic, nu poate fi peste tot curatenia absoluta teutona, dar cum sa arunci frate tamponu’ sau prezervativu’ pe geam? Odata am fost cu catzaua (ca toti se duc cu cainii acolo in „parc” sa le dea drumul din lesa, a doua oara nu am mai calcat, sa le dea ei, io nu, prefer curticia „mea”, sa strang eu rahatzii. De alergat, om merge mai des in parc sau la glina.

    ps: parcul IOR e super pt alergat potai, mai ales ca dau niste amenzi de mori daca lasi rahatzii in urma, deci e si curat.

  8. ia sa ma injure, sa vezi ce repertoriu pun si eu la dispozitie 😀 😀 :D. pai asta e faza: amenzi! ca daca cineva isi inchipuie ca austriacu e ordonat prin natura, se cam inseala, e ceva si de la natura, dar 80% inseamna amenzi d-alea nashpa :D. astia de la primarii si alte organe 😀 strica. muama, ce buget s-ar face din amenzi pentru curatenie. dar atata vreme cat e parcu nimanui, strada nimanui, etc, nema amenzi, dar mega jeg.

  9. esti nitel drastica, stai la mama curateniei, are si jegul pe undeva un parfum interesant, altfel de ce ar fi atatia turisti in india, cambodgia sau la bordele lugubre 😀

    nemtii cand se plictisesc de a sta smirna, invadeaza spania, turcia, italia, grecia. si nu vrei sa vezi ce mizerie fac scapati de sub bici. din pacate acum o mie de ani nu aveam aparat sa iti arat ce inseamna turistul teuton la malul marii. aacsa, da, bec, in rest, sa fie potop.

  10. hihih, pai de ce crezi tu ca au ei acasa asemenea amenzi?! uite tocmai d-aia, ca stiu ai lor cu ce se mananca mareata curatenie. daca ar fi amenzi si prin spania etc, ia sa vezi cu n-ar mai arunca. n-am niciun fel de iluzie asupra bunei credinte a rasei umane in general. da, mai suntem fo doo specimene din astea care ne tinem pornirile zalude in frau, dar cati ca noi? prea putini din pacate.

  11. maaama ce imi place poezia aia cu „cati ca voi”. pe mine cel mai tare ma enerveaza ca sunt peste tot cosuri de gunoi, au facut pana si la semafor, daca ai ceva de aruncat din masina. degeaba, arunca langa cos, le e lene sa intinda mana, iar din masini, chiar si prin centru, mai zboara cate o sticla de plastic, un servetel, un … huo, vorba ta.

  12. cunosc. aci in Romania unde stau e un cos de gunoi peste drum. ghici ce e langa el? bingo, da: un maldar de gunoi. cosu gol, de sigur 😀 😀 😀

  13. auzi, si ca tot m-a apucat limbarita. in toamna am fost sa vedem si noi minunea lumii transalpina. desigur: peturi, coji de seminte, mucuri de tigari, cutii de bere, tampoane folosite (de toate marimile & gradele de imbalsamare, daca intelegi), rahati si hartii higienice. bai, sa lesin acolo, sa vomit nu alta! faza cea mai tare a fost cu un palc de braduleti mici, se parea ca dupa palc se vede misto in vale. al meu zice: ia hai acolo sa vedem. la primul pas zice: auzi, mai bine nu. era plin de rahati si hartie. aoleu, na, ca mi se facu rau inca o data. halal frumusetile patriei!

  14. ar fi o idee de articol, cand imi trece ochiul, sa trag cateva poze.

    aici se misca bine astia de la rosal, dimineata fac bec, gunoiul se ia des. dar seara, la loc, in special cutii de bere si seminte, astea primeaza. aia daca nu ar veni la munca iste zile sa mature, ar fi jale. primavara se vede, cand se topesc zapezile, ce ramane dedesubt.

    poate fac intr-o zi poze cu asa nu, pui si tu de la tine din sat cu asa da, facem posturi infratite 😀

  15. Oioioi, dezlantuirea furiilor 😀 Si bagati destele…oh ce zic ieu…mana pana la cot si o mai si rasuciti in rana!
    No, apai paduri fara uscaturi nu ie niciunde, unele cu muuulteee, altele cu mai putine (aici se curata cu amenzile, vorba zuzei). La teutoni, categoria aia uscata are denumirea ” Assi” , vine de la asocial. Asta avem, cu asta defilam. 😀
    Madam Grinch, io cred ca de la cea „lovitura” in crestet si ochi au luat „rotitele” viteza….hi,hi, hi …auzi la ea posturi infratite cu imagini pe tema jeg! Musai vrei vrajba……se va lasa cu lesin in randurile divinelor …he, he 😀
    Io urez succes !

  16. taci ca la ultimele articole uitai sa scriu sfatul medicului, pana mea.

    nu cred ca se supara divinele ca nu ma iau de viata sau retetele roz bombon ci de jegul de pe strada, in majoritate lasat de aia „mici” de la scoala.

    uite, ma mai intrebam eu odata, oare parintii nu ii miros ca se duc acasa traznind a tutun si alcool? (vorbesc de copii in jur de 14 ani, ca altfel le ziceam pustani).

Lasă un comentariu