Ca de obicei am venit cu traista plina de traznai. Mi-am luat si ciuperci, pioppini le zice, mie imi seamana a ghebe, sunt de crescatorie si nu se balosesc deloc. Aveam chef si de ciulama si de paste si am impacat si capra si varza si bine am facut.
Daca vreti sa incercati faceti rost de ciupercute (de care vreti), unt, faina, lapte (pentru ciulama). Eu am pus si o ceapa mica si un catel de usturoi. In plus pastele si ceva iutica, sare si piper.
Am inabusit intai ceapa cu usturoiul in unt, apoi am pus si ciupercutele (intregi) si le-am lasat cu capac impreuna.
Cand s-au facut si ciupercile am pus faina (inca putin unt, ca cereau) si am subtiat sosul cu lapte.
Am pus si condimentele.
Am fiert pastele conform indicatiilor de pe pachet, taman in timp ce sosul se facea alaturi.
Am amestecat totul pe foc.
Si gata, cu niste parmezan mot, excelente, parerea mea.
hard roc aleluia
vai, frumoase-s ciupercile alea! la gust nici nu ma mai gandesc!