Jurnal de stat acasa – 11

Intre timp am ajuns si in spital, astea voiam sa vi le arat pe 1 aprilie, dar nu am apucat. O sa fac si un jurnal de spital in vreme de corona, numai sa ma adun ca abia m-au externat ieri si nu ma mai satur de somn. Nu, nu am avut corona, ale mele vechi belele (si ne-au testat si de corona, asta e misto ca nu avem).

Asa ca va arat, dac amai tin minte cu o vaga acuratete, ce e restant. Ciorba, da, ciorba.

Slide10

Deci pe cat pot eu de scurt ca sa nu pierd pozele, ciorba de perisoare e din aia cum stiti toti sa faceti, carne tocata, ceapa, verdeata, orez, ou, zeama e numai simpla, cu zarzavat, dreasa cu zama de varza, plus verdeturi uscate, tarhon si leustean.

Această prezentare necesită JavaScript.

Din carne, inainte sa pun orezul, am scos si de niste chiftelute, de o pofta.

Slide13

Pentru vremuri grele am testat piure la cutiuta, din al acu diverse, pui doar apa. E naspa.

Slide14

Cheful zilei, MBS imbunatatit.

Slide15

Sper macar pozele sa va binedispuna, pe mine sigur ma fac sa ma simt bine, nu am idee de ce, o fi vreo boala psihica sa iti placa pozele cu mancare.

Mai pozasem ce frumos e cmbrisorul, ce fac vecinii si cum se duce batranul cu gunoiul, legal. Intre timp cimbrisorul a cazut victima colaterala ca nu am zis nimanui sa il ude. Era sa pierd si pestele ca si de el a uitat lumea dar saracul a supravietuit.

 

Revin, dupa cum mi-o veni, ori poze aiurea cu potoale, ori imi fac chef sa va scriu experienta din spital. Stati cuminti copii, sa mai avem cum sa ne citim, injuram sau pupam la un moment dat.

Lasă un comentariu