Pentru ca, nu e asa, idei putine dar fixe. De data asta am folosit un aluat fraged (pate brisee marca lui Auchan).
Pe asta am facut-o tot cam ca pe cealalta, pe aluatul dat cu sare si piper am pus ceapa felii.
Am bagat la copt timp in care am facut un amestec (liezon, da?) din oua, smantana, oregano si busuioc.
Cand era copt aluatul pe jumatate am scos-o si am adaugat, rosii, masline, felii de gouda (era la cutia milei, gouda de la Delaco, nasol, nu face nici jumatate de pret).
Am acoperit cu „sosul” de ou, am mai presarat niste branza cu mucegai si am dat iar la cuptor.
Et voila.
Foarte bun aluatul fraged, ramane fraged, crocant, subtire.
Ca idee, am iesit cu fetele la La Barca (nu am mai fost de mult, micii buni, atmosfera misto, gratarul talpa, bafta Casandrei) si scurt de tot la Dristor Kebab, cel din Tineretului, la o saorma de vita si un airan.
Tot la Auchan am gasit bascute cu branza, amintiri din copilarie.
rororo