Premiu

Primii mail si, reiterez, ma atrage material castigul, ca nu pot cere un leu pentru ateneu, adica pentru gaurit teasta javrei odioase, dar e posibil sa pot vinde un eventual premiu, asa ca va dau copy/paste dupa mail si anume:

Buna ziua, doamna Dana.

Multumim pentru participarea la concursul Philips AirFryer. A inceput etapa a doua a concursului „Gatesc sanatos cu Philips AiFryer”. In aceasta etapa juriul delibereaza si este selectat castigatorul premiului pentru popularitate.

Premiul pentru popularitate este acordat retetei care strange cele mai multe like-uri si comentarii unice in cadrul albumului special creat pe pagina de Facebook Gustos.ro: tot album si tot album

Pentru a va face cunoscuta reteta si pentru a strange cat mai multe puncte in concursul de popularitate, va invitam sa va promovati reteta dvs. inscrisa din album: album album album
Mult succes va dorim!

Toate cele bune,
Echipa Gustos.ro

Unu la mana, sunt o doamna, doi la mana, eu nu stiu sa intru pe feisbucii aia, dara sa dau cu like si ce kil mai scrie acolo, trei la a treia mana, banuiesc si eu in micimea mea ca e o batalie furibunda pe aparatul ala care, precis, iti face viata mai frumoasa, de asta sunt sigura.

Asa ca dadui si eu mesajul mai departe, care se pricepe si vrea sa dea un ban pentru Casi, sa dea cu clickul, eu azi am o zi proasta pentru ca sufar alaturi de cineva care a suferit o pierdere in gestiunea de parinti. Da, asa vorbesc eu, abrupt, cred ca e un sistem de aparare, mai ales cand moare cineva.

Poza, poza … un dos e bun? Stiu ca a mai fost, dar merita.

Rog pupincuristii sa ma ierte cand ma exprim mai ca in cartier si uit de mvaaaai si delicios, ciocolatos si ce osu’ meu mai este.

rororo

2 gânduri despre &8222;Premiu&8221;

  1. Eu mai haladuiesc pe feisbuci, asa ca mi-am permis sa preiau o parte din fraiele promovarii mai departe, spre altii, a pozei de concurs. Am oferit si o bere, ca sa nu le ramana pohta de tapas in gat. Asta cu gandul la Casi!

  2. hihi, merci tizo, stim ca in armata luptelor surde de orgolii nu avem sanse, dar de ce nu, putem incerca si noi, io-te. daca il castig ti-l virez doar pentru gandul bun.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s