Dovlecei a la Eforie. Sud

Am mai facut noi, ii mai zic si saramura de dovlecei, pentru mine inseamna vara, soare, plaja, ma rog, dupa plaja, normal ca si niste aripioare langa. Nu avem nici mare, nici plaja, dar e cald si soare, nema aripioare, doar asa, o ardem vegan.

Slide16

Cu toate ca am mai povestit-o, daca tot am pozat cu sclipici si strelici, reluam. Asadar se prajesc dovleceii.

Slide14

 

Se face un mujdei din usturoi, apa, sare, marar si putin otet. Pe masura ce sunt gata dovleceii se scot direct in mujdeiul asta. Am pus ardeiutul ala pentru ca il aveam in plus, e delicios si el acolo.

Slide15

Cum spuneam, sunt misto langa gratare, sau cu mamaliga rece (asa am executat la final), calduti sau reci de la frigider.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Tot legat de potoale, doua chestii. Am facut niste salata orientala, banala, cu un carnat langa, de la Lidl. Aleluia si la carnati, idem ca si celelalte preparate din carne de porc si vita, multa apa, astia aveau si gheare si segmente de os numai bune sa iti spargi dintii. Mare pacat ca nu schimba distribuitorul, ca aveau asa o carne buna inainte. Sau ca nu il urecheaza sau verifica pe asta de il au.

Slide20

Si am desfacut cutia de branza de capra in care pusesem niste gorgonzola. Bai ce misto s-au combinat, excelent, cu o mamaliga si niste oua din alea misto, la fix.

Slide19

De prin oras si de prin gradina (priceless imaginea cu Lamborghini pe bordura, este?)/

Si am mai inceput un schizo, daca ariciul e gata.

Slide21

 

rororo

Lasă un comentariu