Meniu, lista de meniu

Pai da, ca s-a intamplat sa fluiere vantul prin frigider si sa trebuiasca sa fac mai multe. Fara buget, cu ce aveam in zona, curatenie generala. Asa ca lista de meniu (stiu ca stiti diferenta intre un meniu si o lista de meniu) vine cam asa: zeama (de porc), chiftele marinate in sos cu ciuperci si masline (de porc pozele ca s-a facut bezna) si pandispan cu porcariile alea de capsuni cica romanesti. Plus mancarea cainelui pe care tare rau imi pare ca nu am pozat-o la soare, ar fi aratat mai bine decat chiftelele. Si din sosul ramas de la saramura de somon am mai facut un fel de saramura de pui.
Ce pot sa va spun e ca am folosit muuulte legume, ca ciupercile le-am gasit cu 50% mai ieftine, ca m-am impiedicat de un garf frumos si ca piciorul puiului a fost luat gata rotisat.

Doar despre chiftele sa detaliez. Le-am facut ca pe orice chiftele, carne, ceapa, usturoi, verdeata, oua si nitel pesmet. Si de data asta chiar e ultima data cand mai iau carne de la Lidl, e atat de plina de apa incat poti creste mici pestisori in fibrele ei.

Sosul l-am facut asa: am scazut ciupercile taiate felii, am stins cu vin alb, am pus pasta de tomaet (si o cutie de tomato frito), sare, piper, foaie de dafin si apa cat sa fie sos. Chiftelele facute la cuptor le-am clocotit in sosul asta.

Ce sa va mai zic, nimic nemaivazut, ca doar nu am blog culinar sa dau retete, ciorba, ca toate ciorbele, pandispanul, ca toate pandispanele.

 

Am mai pozat cateva locuri de prin oras pe care vreau sa le pastrez pe aici pe undeva, sunt curioasa peste niste ani cum vor arata, sunt in plina expansiune, se fac cartiere de vile spre Glina.

In poze e si starea vremii ma-sii ca tare ciudata mai este.

Si am terminat ariciu’, gata, l-am gadilat destul.

Slide26Slide27

dog tax

Slide25

rororo

Lasă un comentariu