Arroz y chorizo

Bai, buni, cu E-urile de rigoare, dar buni chorizo astia de la saptamana iberica din Lidl. De cand cu tanti aia cu portocalele cu sange imi tot vine sa scriu Lidãl si aici.

Sunt facuti in Valencia, aia halesc orez, mi s-a spus ca musai sa fie ingalbenit, eu nu il ingalbenii si nu i-am pus nimic, doar ce aroma au lasat carnatii. Dupa cum vedeti in poze.

Slide15

Ca detaliu tehnic, dupa ce am fript putin carnatii si orezul in „grasu de la carnati” (daaa, un clasic, grasu’ de la carnati), am pus vin. Alb si sec. Ca proportii, la o parte de orez, una de vin si apoi inca trei de apa, capac, foc mic.

Si, vorba lui Porky, that’s all. Bai, bun. Orezul bun, carnatii buni, cand o sa am cantina mea o sa am pe meniu 😀

Slide16

Si sexyune.

Slide17

Din seria de regim hiposodat am facut si un DanDana Kebab, in sensul in care am facut lunguiet un hamburger si am repetat un set de legume posate.

Slide18

Iar pentru Casalinda am facut biscuiti, dulci de data asta, tot clasic, unt de arahide, banana, tarate de ovaz si germeni de grau, ce am facut in plus, am pus niste miere, am lasat compozitia mai fluida si dupa ce i-am format i-am lasat sa prinda pojghita inainte sa ii coc.

Slide19

Buni, am mancat si eu doi.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

In rest, zile cand cu ploaie (si masinutele de spalat pe jos la datorie, de rasul curcilor), cand soare si foaret multa lume in parcuri, la terase, mi-am refacut si eu un aranjament, ca sa vad daca scoate pui totusi orhideea, am pozat niste casute, ceea ce trebuia sa fie casa radio (mila imi e de constructie, facuta cu simt de raspundere si abandonata), plus am pozat de pe geam de la bloc cum se evde lacul morii (acum, ca stiti ca pe vremuri era o tganie de nedescris).

 

Atat ca m-a rupt traficul de azi, infernal, dupa doua saptamani de vacanta au plecat toti odata catre unde aveau treaba, scoli, munci, macel pe strazi.

rororo

Lasă un comentariu