Toad in the hole

Intai sa va spun ca ce am facut eu a fost mini-toad in the hole si am plusat si cu sos bun ramas de ieri, ba mai mult, nu am avut carnati de porc.

Slide1

Mai facusem de mult, tare de mult. Reteta asta e una din cele mai simple din lume, mai ales daca nu le faceti mini (da nici asa nu imi e rusine). Sunt efectiv carnati de porc in aluat de clatite. Iaca o poza de pe net.

sursa: rivercotage.net

Cat despre broastele noastre, intai si intai ca am facut aluatul (batter) cu bere, nu cu lapte, in rest, clasic, oua, faina, sare, piper. Nu am avut carnati de porc ci un polonez si, cum imi ramasesera libere trei locuri in trenul spre devorare, am pus si doua cubulete de cascaval in loc de carnat, sa vaz ce iese.

Slide2

Daca va intereseaza balarii despre originea numelui, Wiki nu stie, daca stiti, impartasiti.

Cert e ca cheese in the hole, bun de tot, dar cald. De fapt si rece a mers, dar cald parca e mai bun.

Slide3

Muscaciune, verso si „broastele” care au lasat ditamai gaura de jur imprejur, motiv pentru a dezvolta simplul potol englez.

Slide4

Sincer, umplut cu sosul ala care a beneficiat de tratament indelungat sau cu un alt sos in golul lasat, e mai misto decat varianta simpla. Si, cum spuneam, e mancare de puturosi daca faci in tava mare si de ciuguleala daca o arzi in asta de briose.

Slide5

De final, va las sa va zica ea cu botul ei:

Slide6

Un gând despre &8222;Toad in the hole&8221;

  1. Pingback: Gustarici | Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s