Este vreme de sarmale

Este?

Slide1

Am decis sa lichidez toate frunzele din congelator si mi-a iesit un numar de 85 de sarmale (in poza sunt doar 60).

Slide2

Ce sa va spun in mod special decat stiti deja la sarmale. In umplutura de carne doua chestii am facut nitel diferit, anume am pus slanina afumata taiata din cutit si in loc de orez am pus spartura de orez (iar am atentat la rezervele K9 dar decat sa pun basmati). Iarasi le-am lasat sa zaca mult si, sincer va spun ca pusei trei pe farfurie doar asa, jumatate s-au mancat direct din cratitoiu’ batranesc.

Mai am si la congelator, fireste, ca doar nu am pus-o de nunta sau botez.

Slide3

Cine-a omorat maimutza, vrea sa-mi pape sarmalutza.

rororo

2 gânduri despre &8222;Este vreme de sarmale&8221;

  1. Imi plac, vad ca ti-ai schimbat si haina blogului, imi place ca ti-ai pus oul acela ochi sus pe pagina la poza de coperta 😀 prajit nici prea prea nici foarte foarte, :))))))) asa cum imi place mie :))), cartofii i-ai uitat si branza.

    Am o intrebare, ce inseamna spartura din orez? te referi la risoto cumva?

  2. involuntar cu schimbat blogul. spartura de orez (brizura) este un subprodus, adica atunci cand se slefuiesc boabele cad bucatele mici. in general se da la animale, dar mie imi plae, afaneaza bine tocatura. deci e ca un bob de orez spart.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s