Ciorba de perisoare cu carnati

Nu, nu va imaginati vreo reinterpretare, ceva fenomenal, pur si simplu a fost conjunctural, aveam carne pregatita ca pentru sarmale, niste carnati proaspeti prea iuti si … o oala noua. Dar eu va zic reteta, poate vi se intampla si voua fix conjunctura asta.

Slide8

Ca sa stiti cum se incepe reteta, pai se cere lui Mos Craciun un Ferrari si un cal, cu conturile in banca aferente intretinerii lor. Si raspunsul firesc e: dar nu mai bine iti iau eu o oala din aia pe puncte?

Ei bine, odata inceputa reteta nu mai aveti de facut decat sa puneti in oala ce se pune la o zama, radacinoase, ceapa, ardei, din astea.

Slide9

Despre perisoare, v0am zis, compozitia de sarmale (carne, ceapa, orez, condimente), plus niste verdeata, ou, gris si trei carnati iuti scosi din membrana.

Slide10

De aici cred ca e clar, in zeama se pun minunatele noastre perisoare …

Slide11

Am mai pus doar o cutie de rosii tocate, deci se cheama acrit, deci e ciorba, deci …

Sigur ca da, se poate manca pufosenia asta din zeama si cu niste smantana, ceapa, ce ma bag eu cum va place voua.

Mai am niste poze in plus, bonus, snitel cu cartofi, pentru ca, nu e asa, avem sos din ala bun, inele cu mere de la mega, pentru ca a dat eroare la casa si le-am luat, sa fie iubite, plus una bucata caine stingher.

Slide16Slide17Slide18

rororo

Lasă un comentariu