Crochete pentru caine

De data asta alta reteta. Adica am pus in mixer asa: morcov, telina, o conserva de file de macrou cu ulei de rapita, un galbenus si germeni de grau pana s-a legat aluatul.

Super bune, e mult mai misto aluatul cu germeni de grau, o sa fac jumi-juma cu tarate data viitoare.

slide21slide22

Ce mai avem la colectie? Pai poze de prin oras, Ice Age, pe ici pe colo s-au mai ridicat din muntii de zapada, de mult eori in plin trafic, cu blocajele de rigoare, dar sunt inca, dupa atatea vreme, o droaie de strazi inca inzapezite, culmea, in zone rezidentiale, pe bulevardele mari troneaza zapada imputita, inca se circula greu (ma refer dragi hateri si plictisiti strict la locurile unde ar trebui sa isi faca treaba primaria, da?).

In pozele de mai sus daca observati este un Batman de zapada.

 

De haleala, nimicuri, am pozat si niste rafturi din Auchan pentru culori, foarte misto culori, am incercat chimicalele alea de supe asiatice la cutie, mizerabile, mult mai misto chimicalele alea standard de la Vifon, am facut un desert din grau fiert, miere de lavanda, coji de portocala confiate, biscuite si nuca (o sa ziceti ca am facut coliva, pe bune?), o ciorba de pui cu taitei si zeama de varza, de incalzit dupa alergatura zilnica prin nameti, plus  un piure misto de conopida in care efectiv am scapat jumatate de tub de crema de unt (il aveam in plus de la ceva), sa nu faceti ca mine, da, carnatul de pe langa tot de test, pentru carnatii casei si cam atat.

 

Nu uitati sa dati pe poze ca sa le vedeti mai mari.

rororo

Lasă un comentariu