Dar mai intai, buna dimineata IOR (nu am reusit sa pozez si testoasele, nici ratele prea bine, ca mandra ziceai ca e dusa cu pluta, dar in mod sigur in curand o sa fie boboci de rata si broscute mici pe undeva prin IOR).
Cat despre halelile fara carne, iaca ce avem (ma rog, la mine si fara sare, nu se pune). MBS imbogatit cu legume. MBun.
Un fel de mancare rece, imi era dor, doar ca fara masline si fara carne, cu praz si putin morcov, deci nu e mancare rece, doar seamana.
Am luat un borcan de fasole batuta de la Olympia de o pofta, am pozat, am gustat. Sa nu faceti greseala, imi pare rau, dar am aruncat trei lei. E oribila, are gust de cocleala, de metal, zici ca iti sugi plombele ruginite (nu stiu cum e asta dar asa mi-a traznit).
Supa de gulie imbogatita si ea cu niscai taitei.
Si, ceea ce turcii numesc „etli kuru fasulye” (drept e ca eu am folosit baza de la mancarea rece si fasole din conserva, ei si ce).
Nu v-am spus ca primavara asta, ca in cantec, asa-i viata trecatoare, unu’ naste, altu’ moaer. Roquefort, partenerul Mozzarelei s-a stins, avea probleme mai de mult saracutul.
Mozza iar e vaduva.
rororo
Iar nesarat? Sau tot nesarat? Regim, regim…stiu cum e. La mine 1 an fara sare.
E, deci mai am, eu doar din ianuarie 🙂 Sa stii ca m-am obisnuit. Iar si tot 😀