Zuppa pepperoni si altele

Na acum, nu e vreo reteta ci o joaca, am vazut o poza pe net, nu mi-a iesit ca in poza aia dar a iesit suficient de haioasa. Si pentru ca nu e vreo reteta, o sa incepem cu altele.

M-am jucat cu budincile (nu am facut eu totul de la zero, infama de mine, sunt niste budinci premium, cica ar fi cu ciocolata belgiana si alte blablauri, dar mi se pusese pata pe ele si iaca joaca).

Slide1

Ieri au dost mosii de iarna si umbla vorba cum ca s-ar manca, traditional, piftie. De ce, nu stiu, dar mi-am amintit de un adidas criogenat din congelator, mic si amarat.

Slide2

Ca sa va dati seama ce multa piftie a iesit, iaca inainte sa o pun la racit.

Slide3

Aici pot sa va dau reteta aia care ne place noua, anume, carnea fiarta cu nitica sare, in zeama racorita pus usturoi zdrobit, strecurat totul epste carnea aleasa (eu am pus si fasii de jambon presat, ca bietul adidas nu avu mare lucru). Gata.

Slide4

Pentru gustarea de bere (fara alcool, eu) am facut niste Bella (cu cantec, in prostia mea am pus laptele de la inceput peste ele, bune, culmea, mai bune a doua zi, dar greu de scos la lumina tava).

Slide5

Si acum ce era in titlu, cum ziceam, am vazut o poza haioasa pe net, e mai mult o joaca, in sensul in care am pus peste supa de legume cascaval ras (unul care se topeste, comte, in cazul asta), cateva feliute de salam (jumatate de felie subtire mai exact, asa, de chichi si de poza) si oregano.
Slide6

Si am dat la cuptor.

Slide7

Normal ca va puteti juca absolut cu ce supa aveti chef, de ceapa, de rosii, de ce va trazneste, daca e prea lichida, ideal e sa puneti sub cascaval o felie de paine prajita bine, ca sa il tina la suprafata.

E misto sa te joci cu potolul 🙂
Slide8

Cam astea, momentan, daca e concediu, e cu treburi pe langa casa si gradina, deci posibil sa mai fac poze ca e tare fain afara. Sau nu, oi vedea.

rororo

2 gânduri despre &8222;Zuppa pepperoni si altele&8221;

Lasă un comentariu