Gogosele

Bine, asta e titlul pentru ca am facut si gogosele. Asa ca mai intai sa va spun cum am facut gogoselele (reteta am visat-o :))) Asa, deci am amestecat crema de branza (merge orice branza de vaci, perle de branza, din astea ratacite prin frigider) cu oua, putin bicatbonat, faina, apoi am subtiat cu kefir pana a devenit compozitia cam ca la clatitele americane, gofre, genul asta. Cucu cantitati, amu pe bune, se fac precum clatitele da-s gogosi.

Le-am prajit in ulei dar atenciones, ca genul asta de aluat, daca nu e uleiul bine incins, „bea” ulei o droaie, ca buretele, deci prajite repede, ulei incins, pac, pac.

A, le puteti pune in compozitie putin zahar, arome, eu am pus, na, dupa chef.

Sa trecem mai departe, anume niste poze din oras, mai putine ca de obicei, sunt in „vacanta” 😀

Pe 16 a fost o luna spectaculoasa, cei cu aparate si pricepere poate au fotografiat-o, eu numai din trafic pe la Dristor, cu sapuniera, ca amintire. Restul pozelor de pe drum, de prin vizita, de prin herastrau. Apropos de herastrau, misto tare la Beraria H, atmosfera, chelnerii, locatia, bai, mare pacat ca mi-au dat garnitura la carnati niste cartofi reincalziti de nu stiu cand. Nu ma asteptam la mai mult de o mancare de pub, dar poate fi decenta totusi. Asta nu stirbeste locatia,  na, dar pacat.

 

De mancare serios am facut un oloi de bors de oase de porc. Neserios, o salata de peste cu cartofi mov. Plus ca am pozat niste toba ca mi-a placut sa scriu pe fb: „tobe or not tobe”.

Am facut si o vizita scurta la caluti, la Top Class, e concurs de dresaj. Bai, mult prea cald, canicula, 18 septembrie si e canicula ca in miezul verii, mi-a dat la cap. Dar am facut cateva poze cu Woody cand statea el cuminte sa fie gatit de concurs, plus altele pe acolo.

Gata si cu zilele astea cam zapacite.

rororo

Lasă un comentariu