Piept de pui marinat cu paste

Si aici m-ati prins, ca e jumatate de reteta dar va voi indica unde e ce nu am eu, insa pieptul de pui marinat, face sa il faceti, simplu si bun.

Slide1

Pieptul de pui il vom marina minim jumatate de ora, maxim, sa zic, 24 de ore, ca ia cunostinta cu niste bacterii si nu e indicat sa il lasati mai mult, dar oricum va bazati pe examenul organoleptic, eu l-am lasat cam trei ore intr-o marinata facuta din pasta de ardei iute, kefir, ulei de masline si zeama de lamaia (lamaia nu e in poza, ca paparazzi nu o cumparase inca).

Slide2

Intr 30 de minute si cam o zi, enzimele isi fac de cap cam la fix, zic eu.

Slide3

Si cum aveam chef de chestii mai rustice, m-am gandit ca merge cu niste paste cu sos napoletan, ei, aici, sosul nu e facut de mine, e facut de tiza mea, Elena.

Slide4

Ea la randul ei a luat reteta de pe Angel’s food, asa ca daca va intereseaza cu adevarat aces sos (magnific, ma jur), cautati la linkul de la Angel’s food.

Eu nu am facut decat sa marinez puiul, ca mai sus, pe urma sa il ung cu ulei de masline (de la ciuperci in ulei de masline cu usturoi si ardei iute).

Pe urma sa fac cinci minute balamuc, puiul pus pe gratar, pastele fierte amestecate cu sos (si cateva ciupercute de prin borcan), balamuc, imi plac pozele cu balamuc.

Slide5

Aranjat artistic pentru poza, daca tot a iesit soarele, rustic, dar nici chiar asa.

piept de pui marinat in kefir

Si, da, ei bine, mint frumos, ca de fapt am ciopartit puiul si l-am amestecat, iaca momentul adevarului e cam asa, sa nu ziceti ca duc lipsa de sinceritate la locul faptei.

Slide7

rororo (da, a mancat si potaia nitel, ca facea spume la gura de pofta, sosul ala e misto, puiul asisderea, doar nu era sa o las sa dea in ulcer).

4 gânduri despre &8222;Piept de pui marinat cu paste&8221;

  1. Imi place tare ce a iesit, asa „ciopartit” cum zici tu. Mai, sosul ala e asa bun pentru ca a stat, dupa ce a fost facut si fiert la bain-marie 30 de minute, cateva luni, adica vreo 4. Dar si proaspat a fost ca am inebunit vecinii cu mirosul degajat de la preparare. Sa-ti fie de bine si rororo. Pup iu si pe Casi pofticioasa si iubareata.

  2. Pingback: Paste cu pui si sos napoletan | Aphex

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s