20 ianuarie – sfanta Dana

Asta cu sfanta Dana e o gluma, fireste, asa mi-a zis cineva ca de ziua mea e sfanta Dana. Ne-am petrecut doar cu oameni foarte apropiati asa ca nu m-am spetit cu gatitul, nu m-am spetit cu nimic dar cateva poze tot pun la jurnal.

Am facut nist efoietaje din care unul chiar vi-l recomand, eu am vazut la Anna Olson: palmieri umpluti cu pesto. E destul de clar despre ce e vorba, in loc sa puneti zahar si scortisoara la palmieri, puneti pesto, impachetati si taiati ca la cei obisnuiti. In rest niste oltenesti in aluat si tot in foietaj mortadella si emmentaler.

Iar asa, tot la botul calului (fara aranjamente artistice, am mancat din boluri), paste cu creveti (sos de unt+ulei de masline, usturoi, patrunjel, rosie, sare si piper, totul foarte simplu).

slide8slide9slide10

Musafirii au venit care cu ce au stiut mai bine, flori si bere si nu numai (la tort eu nu ma gandesc niciodata, se gandeste Elena mereu). SI cam atat la aceasta minunata fila de jurnal.

 

Ciocolata aia cu portocale e super fantastica.
rororo

8 gânduri despre &8222;20 ianuarie – sfanta Dana&8221;

  1. Cine ți-o fi zis de Sfânta Dana, am să bănuiesc doar că și-a dorit in mod expres sau excepțional să mai existe un motiv in plus ca să vă reîntâlniți, știind cât de bine de descurci in bucătărie ca o gospodină desăvârșită ce ești… doar atât fiindcă singurul Sfânt Prooroc Daniel, este pe data de 17 Decembrie a fiecărui an prăznuit de către creștinătate
    https://m.crestinortodox.ro/sfinti/sfantul-proroc-daniil-cei-trei-tineri-anania-azaria-misail-98385.html
    Succes !

  2. La multi ani, Daba! :* :* :* facem club capricorn! eu sunt pe 03 ianuarie 😀
    ma uitam la pastele cu creveti, reteta perfecta! :* :* :*

Lasă un comentariu