O chestie foarte simpla inspirata de burta cu usturoi de la restaurantul chinezesc. Si datorata faptului ca am avut niste taitei gata opariti (tinuti in apa la frigider). Si buna, da, daca va place burta aia rece de la chinezi, sigur o sa va placa, seamana.
Nu sunt multe de povestit, in afaa de taitei fierti si scursi mai avem nevoie de usturoi zdrobit, ulei de susan, otet, sos de soia si, optional, sos depeste.
Mai intai tragem in ulei usturoiul zdrobit, nu sa se prajeasca, atat cat sa miroasa ca intr-o cantina din Dragonul Rosu, se adauga taiteii, sosul de soia si de peste si otetul, se amesteca toate, se gusta (vedeti cat de sarat si acru va place) si, la final punem si uleiul de susan.
A, da, am pus si niste seminte de susan, mai mult pentru aspect, de chichi cum ar veni.
In alta ordine de idei, v-am spus ca o sa refac supa aia cu varza si dreasa cu lapte batut, bai buna e. De data asta am fiert si un cartof in ea. E cam colonhelp, fie vorba intre noi, ceea ce nu e rau deloc.
Si am avut pofta de clatite. Si de papanasi dar cine sta de papanasi, asa ca am facut clatite si le-am combinat cu dulceata si smantana, ca pe papanasi 😀
rororo
Aia sunt glass noodles??
Am văzut si eu in comert dar nu am avut curaj sa ma apropii de ei; am devenit cam temerară de când stiu ce se afla in mâncare in general… .
În rest clatitele si ciorba aia arata minunat. Merci de idei! 😉😀
Da, sunt taitei din fasole mung, cei de la Lidl, sunt buni calitativ. In general daca citesti etichetele nu prea ai surprize. Spun in general, ca exista si cazuri speciale .
… nu m-ar mai mira nimic 😂😁