Ce pofte a avut mamica mea

Nema retete, mai intai ca stie toata lumea sa faca din astea, prea ca la bloc, apoi e doar o colectie de poze si amintiri cu chefurile pe care le-a avut maica-mea cand si de cand a venit, fireste ca, fiind soare, am pozat, nu ma pot abtine, as poza si un senvis, o paine cu unt.

Deci ce am facut zilele care au trecut. Ciorba de perisoare, fasole cu coasta afumata, ardei umpluti, salata de vinete, chiftele. Toate absolut banale, cum le face toata lumea, singura chestie in plus, la sosul de ardei si la ciorba am pus cate o lingura de Ajvar si Tomato Frito. Chichireze.

 

 

Ce am mancat eu in schimb, de regim, doua combinatii care mi-au placut mult. Cartof, morcov, fierte, masline, ulei de masline, marar si telemea sarata.

Slide16

Si super supa vietii, pe bune ca buna, de varza, radacinoase, ceapa, ardei, simpla, cinci minute la presiune dar, pentru ca a iesit putin sarata, am lungit-o cu … lapte batut. Si pentru ca mi s-a parut ca merge, i-am pus si marar. Asta cu certitudine o voi mai repeta, neasteptat de buna.

Slide17

Cacaricius tax (trebuie sa ii taiem unghiile).

Slide19

rororo

6 gânduri despre &8222;Ce pofte a avut mamica mea&8221;

  1. Chiar buna a iesit, e sezon. Eu citeam la tine despre carnea de suine, prelucrare, etc. Foarte bun articolul. Oare s-o proceda ca la carte in toate abatoarele?

  2. Imi imaginez!
    Sarutmana, ma bucur ca v-a placut articolul.
    In principal, asa ar trebui.
    Ma uit la aceasta companie la care lucrez in prezent, productia si toate etapele premergatoare ei sunt foarte importante si sunt controlate in permanenta de catre autoritatile in domeniu, chiar vineri au avut un control de rutina de la Sanepid.
    Modul de preparare, igiena, ordinea sunt cateva aspecte care trebuie respectate intr-o fabrica, fie ea de talie mare sau mica.
    I-am aratat sefei mele articolul postat despre carnea de suine si i-am aratat fotografiile gasite de mine pe scribd si mi-a punctat ca unele lucruri nu erau in regula si ca, semicarcasele de porc trebuiau sa fie mai curate si locul mai igienizat.
    Depinde foarte mult de producator si de companie.

  3. Poftele astea le are si sotul meu, ba chiar si eu pentru ca sclifosita de fiica-mea nu prea mananca mancaruri traditionale, ce vrei, copil nascut in 90, millenium parca le spune astora

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s