Gospodaresti

Adica varza, ciorba, oarece plimbari aiuristice, tot felul, nimic crucial, nicio reteta noua, doar asa, postare de relaxare. Si incep prin a va arata cum a inflorit gardul viu, cica noiembrie.

Slide8

Si constatarea zilei, cum traverseaza bucurestenii pe ploaia: cheama Uber.

1

Booon, incep cu junk-urile, Dristor Kebab care mie in continuare imi place, vita, diverse, airan. Plus ca din cauza reclamelor m-a mancat sa vad cum sunt picioarele de pui si prajitura „ca sa te pup dulce”. Nu m-as fi combinat daca nu stateam mai bine de o ora blocata langa Mc-ul din pipera. Concluzia, mizerabile, nu v-as sfatui, cateodata au chestii dragute cand fac ei campanii, astea sunt oribile.

Am mai adunat poze de prin masina, cu musafiri bipezi sau patrupezi, mere de livada, la vulcanizare si service si niste minunati dovleci din Auchan. Dati pe poze ca sa se mareasca, stiti voi.

 

Inainte de gatelile saptamanale, facand ordine prin congelator am gasit o felie de cotlet si mi-a traznit un chef din tinerete. Nu musai a mea dar stiti si voi, cum gatea oricine cand nu avea chef, carne si cartofi la cuptor, cu ceva condimente si trosc.

Această prezentare necesită JavaScript.

Oul e de la sibienii din Auchan, un leu bucata, foarte bune.

Am facut varza cu afumaciune, simplu de tot, am inmuiat nitel varza pe aragaz si apoi am us straturi cu carne, marar, fio de dafin, niste suc de rosii si apoi patru ore de cuptor pana tarziu in noapte. Misto.

Această prezentare necesită JavaScript.

Si „The Ceorba”, chef mare de zama de pui cu dovlecei si orez. Dreasa doar in farfurie cu un amestec de iaurt, smantana, usturoi si otet. Pumn in nas vremii de afara.

Slide23Slide24Slide25

Cam atat, cum spuneam, nimic spectaculos, doar pagina de jurnal.

rororo

Lasă un comentariu