Perisoare, doua variante cu poveste, prima, ciorba de perisoare

Sper sa imi amintesc toata povestea episodului unu, oricum ciorba a iesit super si, e, fireste, altfel.

V-am zis ca nu ma simteam prea bine, m-am apucat de ciorba, adica am strans ingredientele, le-am pozat, am facut supa si compozitia de carne. Adica am pus la fiert legumele (asa, pur si simplu) si am amestecat carnea tocata cu orez, oua, ceapa, putin pesmet, boia, sare, piper, aici fiecare cum stie. Nu am amestecat supa cu astea da?

La separeu pusesem o sticla de zeama roz pitzi de la muraturi, ceva leustean si, pregatisem si altele, dar nu a fost sa fie.

In poza nu sunt ouale, erau la purtator. La frigider bre, ho.

Acum nu stiu cum sa va spun ca singura diferenta intre ciorba asta si altele de perisoare sunt numai mici diferente. Am lasat de seara pana dimineata carnea pregatite, se leaga muult mai bine a doua zi, am facut deosebirea clara intre un orez de calitate si unul ieftin (asta va arat in episodul doi) si zeama roz pitzi de muraturi, i-a dat un gust exceptional.

Am pozat asa, nu ca nu stiti cum se toarna in oala ci sa vedeti culoarea.

Inflatable five, mi-am pierdut sirul ca a inceput Scrubs si e prima serie :))

Asadar rezum (sper): fierbem legumele de supa, deja le stiti, amestecam ingredientele de perisoare, le stiti sau faceci cum va taie capul, puneti perisoarele in supa, dregeti cu zeama pitzi de muraturi, cu leustean, gata. Sper la urmatoarea postare sa reusesc sa va spun si o poveste, ca inca mai dureaza Scrubs. Stagiarii, adica.

rororo

10 gânduri despre &8222;Perisoare, doua variante cu poveste, prima, ciorba de perisoare&8221;

  1. fata esti usor incoerenta, da’ imi place zama pitzi. si pune poze cu fata, ca altfel ne enervezi pe noi si zic ca nu meritam 😀

  2. multumesc fata, stui ca sunt incoerenta si eliptica, asta e datoria mea si scopul meu in viata 🙂 nu am poza cu fata nici la urmatoarea reteta dar pot sa iti dau un link cu o poza care mie mi se pare incantator.

    mor dupa poza aia (de fapt si tehnic o sa mor dupa ce am facut-o)

    promit sa incerc coerenta la urmatoarea reteta, pentru ca mi s-a spus ca e delicioasa.

  3. Pingback: Perisoare, varianta doi, ciulama cu perisoare si ciuperci « Aphextwinz's Blog
  4. Exista si ciorba e perisoara vegetariana, cum o numesc unii, dar sa nu includa oua? adica am tot cautat o ciorba de perisoare care sa nu contina oua, am gasit-o pe cea vegetariana care defapt contine oua. are cineva o idee ce sa pun in loc de oua ?

  5. pa daca e vegetariana, nu include nici carne. da, exista galuste din diverse, paine, gris, nu cred ca am facut inainte de existenta blogului ca sa am reteta, o sa fac o portie mica, la prima supa pe care o fac.

  6. Pingback: Ciorba de perisoare, varianta de regim « Aphextwinz's Blog

Lasă un comentariu