Zama de fasole cu cozi de porc

E, suna barbar asa, prea ca la bloc, nu?
Slide1

Nu e vreo mare reteta, e a la lene, mai mult sa fie la jurnal.

Cozile le-am fiert la kukta, fasolea, din aia mica, standard, cu bicarbonat, schimbat ape, apoi unite toate cu zarzavatul tocat (tot de lene, la Braun) facut din ce am gasit in zona, ceapa, morcov, rosiile de la vecinul, ca astea de gradina se flescaiesc mai repede, niste verdeata si ardei iute, un fleac, le-am ciuruit.

Slide2

Pana s-a facut ciorba (ca normal ca au fiert toate impreuna, am pus si putin marar, mult tarhon), ma rog, zama, ca nu e acrita, da la crasma tot ciorba ii zice, deci zupa, am facut si granitura.

Slide3

Pai si asta e tot, plus pisici, asa, anti hateri, multe pisici.

Daca e buna? E beton.

Slide4

La final Casi a vrut si desert, nu prea are gusturi, stiu.

Slide5

Pai cam asta ii, daca vreti cu grame si miligrame, se gasesc si carti de bucate, desi eu cred ca in poze se cam vede ce si cum.

rororo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s