Cas maturat de oaie, la borcan

Mdeah, asta e cam tot la categoria arhive, ca nu i-am facut mai nimic, dar e bun intr-o droaie de treburi.

Slide1

Am vrut sa il framant, dar era foarte uscat, batea in pecorino, asa ca l-am macinat mecanic, cu niste sare guerande si busuioc proaspat.

Fireste ca primul lucru a fost sa fac niste cavallo e pepe 😀 (pentru cine stie despre ce vorbesc prinde ideea).

Slide2

Am unplut un borcanele pe care l-am pus la rece cu dop de ulei de masline. Si il mai las pentru ca mereu experimentele astea ies misto.

Slide3

Ce a ramas de la pastele din prima serie (adica macaroanele, ulei de masline, cas, piper) am mai reciclat odata cu smantana data in clocot, meserie.

Slide4

Si ce am strans de pe vasul in care am maruntit totul, am pus intr-o supa chioara de legume cu tortellini cu ricotta si spanac.

Slide5

(Si ce ramane de la supa, respectiv legumele, o sa fie o supa-crema, fireste).

A, pana s-a gatat totul, am facut si un ou fiert in sosul meu favorit, ca nu mai facusem de mult, pentru cei care au deschis mai tarziu e facut din parti egale de iaurt, smantana si maioneza plus niste mustar.

Slide6

Inca nu ma prind unde sa pun tabla ca sa se vada bine pozele dar se inteleg, e suficient, cum va evolua ce e in borcanel, asteptam.

rororo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s