Pot sa jur ca am mai facut combinatia asta. Sau macar una asemanatoare.
Nu e nimic complicat sau fabulos, asa, de dupa blocuri. Mai intai am fiert oase garf afumate. Apoi am inabusit praz (gasit la piata cu 6 lei, cel mai mic pret) si am stins cu vin (roze sec). Am pus si cartofii, sare cam din cand in cand, am adaugat apoi supa de la garf si, dupa ce cartofii au fost fierti, am pus o conserva de rosii si masline.
La final i-am pus mult marar.
Nu am rezistat sa nu infig un colt de paine in sos (desi cartofi + paine cica e total daunator sanatatii).
Am gatit si pentru catel, sa vedem daca imi amintesc ce contine mancarea ei in afara de carne de vita, asadar: praz, cartof dulce, mazare, fasole verde si galbena, radacinoase, ardei, varza de bruxelles, conopida …
Am mai pozat gustarele si prostioare, mai intai pentru ca imi place sa fac poze asa, aiurea, apoi ca sa imi amintesc ca e bun bockwurst de la Lidl.
Chestia care arata a pizza e o lipe greceasca unsa cu un amestec de smantana, usturoi, ulei de masline, ceapa, rosie, bockwurst si emmentaler.
rororo