Orez cu cartof si dovlecel

Asta-i pofta ce am avut, asa ca va arat si voua ce si cum (pestele e garnitura la orez).
Slide8

Mai intai am inabusit in ulei de masline si unt niste morcov ras, ceapa si un cartof taiat marunt.

Slide9

Dupa ce s-au perpelit am adaugat orez (mentionez pentru puristi, reteta e facuta la ochi, nu avem cantitati) si dovlecel de la congelator. In toate etapele am presarat cate putina sare.

Slide10

Dupa ce s-au perpelit si acestea, am stins cu vin (roze sec) si am lasat pana s-a absorbit si/sau evaporat, numai el stie in ce proportii.

Slide11

AM acoperit cu apa calda (am infipt si un bockwurst in mijloc, as,a de chichi) si am lasat sa fiarba pana a inflorit orezul (asa am avut eu chef, am mai completat putina apa). L-am lasat sa se odihneasca asa, cu capac.

Slide12

Ca garnitura am prajit ultimul filet de cambula de il mai aveam de la Lidl, gata, ciuciu,   s-a terminat.

Slide13

Daca nu era pestele in ecuatie, as fi pus precis si niste parmezan in orez.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

De final doua chestii noi pentru mine din trafic, de cateva zile au reusit sa blocheze bulevardul Kiseleff, probabil umbland la ceva semafoare si, in premiera, masinutoaiele de zguduit praful se pare ca pot lucra doar la ora de varf, in trafic paralizat, daca se poate si in pasaje. Primarii nostri sunt cei mai smecheri.

Slide16Slide17

rororo

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s