Mai de regim asa, ne gourmet, mai pe inabusit, vorba reclamei, mai pe natural, nu cu atatea gingiumingiu in scufie.
De ce umplut cu branza? Pentru ca aveam niste resturi, bune de altfel, plus ca asa mi-a nazarit.
Mi-am facut si ketchup din tomato frito scazut putin in ibric, plus ierburi din geam, busuioc si oregano.
Am pus putine condimente in carnea de vita, niste sare, putin piper, ceva ierburi. Am batut-o de castron sa o zapacesc, apoi am umplut-o cu branza moale, sigiland cat am putut de bine.
Chifteaua am facut-o in tigaie, cu capac, mai mult inabusita.
Chifla e de cumparat, in rest, am combinat dupa cum vedeti, ketchup-ul de mai sus, avocado si chifteaua.
Am facut si cativa cartofi in cuptor si asta este.
O ardem simplu.
Bun, zemos, mbuurgãããããr.
Apropos de junk, firma pentru care lucrez mi-a oferit si am mancat pentru prima data pizza de la Domino’s. Si mi-a placut.
Alte cateva poze, de prin oras, sambata, e macel pe strazi toata ziua, spre deosebire de celelalte zile in care e macel organizat, in schimb duminica, chiar o placere. Altfel diverse chestii din drum, in noiembrie zici ca abia acum vine toamna, afara e superb.
rororo