Mainile sus!

Nema retete, nefiind blog culinar nu va asteptati numai la retete, nu e asa? Am strans niste poze de pe teren, avui o scurta deplasare pe litoral, adica la neamuri, la Eforie Sud, pozele sunt puse efectiv cum le-am gasit de pe unde le-am urcat, daca va place sa va uitati pe poze fara vreo valoare, le pun in sistemul ala, slide show, daca nu, nu. Adica eu tot le pun, ca le pastrez, voi puteti trece lejer mai departe.

Si da, am ars niste pui cu bere ca s-a terminat butelia. Si da, in ultima poza eu cu mainile sus fredonam melodia din titlu si tiza mea, ce sa faca, jap o poza.

Deci puteti trece peste aceasta postare fara valoare intelectuala iar pentru domnul care nu a auzit de langoasa, care intra, citeste si scrie deoarece si pentru ca posibil si irefutabil se plictiseste, ia: LANGOASA! LANGOASA, LANGOASA, LANGOASA. Asa vreau io sa ii zic, da? Ce ciorbitza mea de puiutz.

Altfel, cui ii plac chestiile non valoare si non retete, la gramada.

Da, pe pisic il cheama Hitler.

Si melodia din titlu, ca poate nu o stiati:

rororo

2 gânduri despre &8222;Mainile sus!&8221;

  1. Pentru asta te iubesc eu de cand ma stiu, daca ar fi numai postarile cu retete nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi 😀 😀 😀

Lasă un comentariu