Ma jucam eu mai de mult cu mancare de o culoare, verde tin minte, era foaaarte de mult. Azi cand ma uitam ep poze vazui numai portocaliu in fata ochilor.
Asa ca va arat si voua pozele. De regim hiposodat, low carb, fara colesterol (exceptand un mililitru de smantana la un decor), paleo eschimosho nipono canadian.
Adicatalea somon teriyaki. Cu broccoli. Care somon e doar fript si uns cu sos teriyaki, da, asta e toata reteta. Broccoli e aburit, apoi tras in ulei de masline cu ardei si usturoi, da, asta e tot.
Eu am vrut sa fie cu sparanghel, dar nu m-am impiedicat de aceasta minunata buruiana asa ca am mers pe verde langa portocaliu.
Si daca a ramas verde, apai supa-crema, musai, nu? Si ca sa fie in ton cu titlul, mai mult morcov. Am pus, eu, ca nu stiu de ce scriu asa telegrafic, parca m-ar costa.
Supa dupa ce am pasat-o cu mixerul vertical am dat-o si prin sita, sa fie matasoasa.
Cum ziceam, decorul are 0.00001% colesterol, dar deoarece imi plac bulinele, am intinat veganismul.
E asa de soare ca nu vad ce poze imi ies.
Si am si un arici in lucru.
Poze din oras nu am ca azi a protestat o categorie sociala de care mi-ar fi frica sa ma apropii si cand nu este in grup organizat.
rororo
Ce frumos e ariciu’, cat costa?
Nu e gata ariciu’ 🙂 nu ma gandesc niciodata la cat costa un desen, deci nu stiu dar multumesc de apreciere, toate mi-s dragi. Desenele zic, nu aprecierile. Bine, na acum, fireste ca si aprecierile 😀
Dar eu vreau sa-l cumpar pe ariciu’, fa-i o estimare acolo, de ochii lumii… Sunt convinsa ca e nepretuit dar, totusi…
Pai tre’ sa vorbim pe prive cumva, nu pe public, fb sau mail?