Portocaliu

Ma jucam eu mai de mult cu mancare de o culoare, verde tin minte, era foaaarte de mult. Azi cand ma uitam ep poze vazui numai portocaliu in fata ochilor.

Asa ca va arat si voua pozele. De regim hiposodat, low carb, fara colesterol (exceptand un mililitru de smantana la un decor), paleo eschimosho nipono canadian.

Adicatalea somon teriyaki. Cu broccoli. Care somon e doar fript si uns cu sos teriyaki, da, asta e toata reteta. Broccoli e aburit, apoi tras in ulei de masline cu ardei si usturoi, da, asta e tot.

Slide11

Eu am vrut sa fie cu sparanghel, dar nu m-am impiedicat de aceasta minunata buruiana asa ca am mers pe verde langa portocaliu.

Slide12

Si daca a ramas verde, apai supa-crema, musai, nu? Si ca sa fie in ton cu titlul, mai mult morcov. Am pus, eu, ca nu stiu de ce scriu asa telegrafic, parca m-ar costa.

Slide10

Supa dupa ce am pasat-o cu mixerul vertical am dat-o si prin sita, sa fie matasoasa.

Slide13

Cum ziceam, decorul are 0.00001% colesterol, dar deoarece imi plac bulinele, am intinat veganismul.

E asa de soare ca nu vad ce poze imi ies.

Slide15

Si am si un arici in lucru.

Slide9

Poze din oras nu am ca azi a protestat o categorie sociala de care mi-ar fi frica sa ma apropii si cand nu este in grup organizat.

rororo

4 gânduri despre &8222;Portocaliu&8221;

  1. Nu e gata ariciu’ 🙂 nu ma gandesc niciodata la cat costa un desen, deci nu stiu dar multumesc de apreciere, toate mi-s dragi. Desenele zic, nu aprecierile. Bine, na acum, fireste ca si aprecierile 😀

Lasă un comentariu