Hribi cu smantana

Prea mare reteta nu am sa va dau, dar poate va foloseste informatia, am gasit hribi de la Ecofruct la pret decent, 13 lei cutia de 350g. I-am facut foarte simplu, cu putin unt, putin usturoi, sare, piper si smantana (raman la parerea ca Artisan e cea mai buna smantana de pe piata, ca gust). Fiind congelate au lasat culoare in smantana.

Ca o concluzie asupra produsului, pretul e bun, nu au pamant/ nisip dar … din enfericire au fost spalate/curatate cu apa. Multa apa, au pierdut foarte mult din gust.

Ce am mai facut, acum fiind multe reduceri (e si lumea plecata, e mai liber peste tot) am dat peste niste gnocchi cu pesto. Si i-am facut cu sos gorgonzola. Adica am topit gorgonzola in smantana si lapte. Si din soua oua mi-am facut si oua umplute cu pateu (din ala fara E-uri din care dau si cainelui), galbenusuri si maioneza.

Si cam atat cu mancarea.

Cat despre poze din drumuri, iarasi am gasit cladiri interesante (luati seama ca multe poze sunt facute din mers, deci nu asteptati musai si incadrare), flori frumoase, aici nu a nins asa tare ca in tara, nu suntem sub zapezi, plus cortul circului montat in curte la Billa. Conform afisului are si animale, nu m-am dus sa ma uit, nu am sange in mine.

rororo

Lasă un comentariu