Supa de inima cu legume si paste

Foarte buna a iesit, banala, dar din cauza abundentei de ingrediente, excelenta.

Scuze de poze, noapte, bezna, astea sunt.

Slide1

Am uitat sa pun fulgi de ceapa, in rest am pus tot ce aveam prin camara si congelator, ca ingrediente: cateva legume din punga, congelate, alea cu verzisoarele de bruxelles, ardei gras, morcov, telina, ceapa, praz, patrunjel, ardei gras, putina varza. Si, fireste, inima, a fost de porc, dar tot muschi este.

Slide2

Le-am inabusit in putin ulei de rapita – au ieftin la Lidl – apoi am adaugat apa si am lasat sa fiarba, la final am pus pastele (radiatori, mai aveam cateva) si basta.

A iesit clara, gustoasa, la portia furata de mine am pus ulei crud de masline si doua fasii de cascaval maturat (am uitat numele si nu mai am ambalajul).

Slide3

De ce furata? Pai nu e pentru mine supa, e pentru asta de o blitzuii cu greu 😀

Slide4

Dar presimt ca o sa ii mai fur, poate sa rororo ea cat vrea, cred ca merge de minune si cu o lingura de pesto.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s