Spätzle cu varza murata

Daca scoateti afumatura si carnatii (pe care oricum i-am adaugat ulterior, ca v-am zis, congelatorul meu e cu minuni), e de post sau vegetariana treaba asta, oricum ar fi, merge cu bere.

Slide1

Eu am folosit nitel kaizer, pastele, varza murata (fie vorba intre noi, Spätzle astea de la Lidl, stau cam ghem si se cam rup daca nu faci tot pachetul odata, in apa se desfac, dar nu voiam sa le fierb pe toate).

Slide2

De aici e clar, se fierb pastele, se caleste kaizerul, se pune varza si se prajesc/calesc dupa chef, se pune piper la greu si boia iute, e amesteca totul.

Slide3

Cum am gasit si un carnatz alb german (mai am doi inca, sa vad ce fac cu ei cand ii regasesc), l-am oparit si pe dansul, l-am prajit nitel si cu asta basta.

Slide4

Aceasta chestiune deosebit de simpla merge de minune cu bere sau garnitura la orice carnaraie, inclusiv la ciolan, da.

rororo

5 gânduri despre &8222;Spätzle cu varza murata&8221;

  1. În primul rând bună ziua. Am și eu o mare rugăminte având în vedere că ești meșteră la gătitul de „masă”, ca să zic așa… Îmi place mult salata de varză de la restaurant și am încercat de nenumărate ori să o fac la fel dar nu-mi iese neam.
    Ideea este că a mea nu iese așa de aerată și în același timp asezonată cu sare, ulei oțet și toate alea. Iese moale, stroflocită și nicidecum așa gustoasă. Poți te rog să-mi dai o rețetă pas cu pas și să-mi explici unde greșesc.
    Cu mulțumiri anticipate,
    Carmen M.

  2. Sincer, nu prea as putea, pentru ca nu prea sunt doua localuri care fac la fel salata de varza dar, cea de care spui (cred ca stiu genul), beneficiaza de tocarea verzei la razatori speciale (aveam una mare, semi-industriala) dar poti folosi cu incredere si o razatoare buna in V. Si in rest, se condimenteaza inaintea servirii doar cu cateva minute, asta este tot, alegerea cantitatilor de otet/ulei/sare/piper sunt in general la mana celui responsabil cu salata.

  3. Pingback: Paste | Aphex

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s