Mancare de fasole verde cu pui

O mancare foarte misto, cu puiul la gratar, ardei copt si mult marar, Nu arata prea misto pentru ca din cauza caldurii am finalizat-o la presiune dar e foarte gustoasa, daca o faceti clasic poate raman si bucatile de pui intregi.

Slide11

Am inabusit ceapa si usturoi si am stins cu vin.
Am copt ardeii (pus cu capac si apoi curatat si taiat), am pus pe gratar la foc mare niste spinari misto de pui.

Fasolea verde (congelata) si puiul le-am pus in oala peste ceapa is usturoi, cu apa cat sa le acopere si am pus capacul si da-i cu presiunea.

Dupa un numar oarecare de minute (v-am zis ca m-am zapacit rau in ziua aia, sa zicem, zece minute? – am desfacut oala sub apa rece si am adaugat ardeii, rosie taiata cuburi si mult marar.

Slide12

Cam dupa inca zece minute am desfacut, dupa cum spuneam, s-a facut cam praf puiul dar cui ii pasa, e delicioasa.

Slide13

In cu totul alta ordine de idei am primit mancare, bere, prieteni si, pentru ca s-a stricat si aerul conditionat, la desert am avut un depanator.

Daca dati pe poze sa le vedeti in slide show, veti vedea ca am primit niste chifle bune de tot de la Elena, s-a specializat grav de tot in produse de panificatie, briose, snitele, in plus am facut niste dovlecei la gratar foarte misto, acoperiti cu un sos din putin usturoi, marar si rosie, toate maruntite si cu un adaos mic doar de apa.

Cat despre baietii de la aer, s-au miscat repede, nu am stat mult in dezastrul canicular.

Lasă un comentariu