De fete

Am nist eretete pe foarte scurt, nu cu poze pas cu pas daaar, exista si o reteta scrisa la marele fix la care am participat ca bagator de seama si cu niste poze. Reteta la care va voi lasa link in cazul in care va intereseaza, e de post, e vegana, vegetariana, comisa cu Elena si o gasiti aici (si reteta si pe Elena):

Curry cu conopida si naut – Bucataria Elenei

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Cat despre ale mele, eu inca sunt la etapa aia, vorba celor de la Overkill – Elimination.

Asa ca am facut dintr-o punga de carne frumusica de porc, cu zgarciulete si cateva coaste, doua feluri. Pentru ambele am fiert mai intai carnea la kukta cu zarzavat clasic de ciorba.

La zeama am mai pus si o gulie, cartofi, bors, pasta de ardei, cativa taitei si leustean.

Slide11

Pentru mancarea de mazare cu conopida am pus mai intai la calit niste ceapa cu usturoi, bucatele de carne deja fierte, pasta de ardei, apoi am stins cu un vin de beciul nedomnesc, de il face vecinul la beci.

Slide8

AM pus si apa, mazarea, spre final conopida, marar, rosii, ma rog, au fiert toate, ele insele, pana au fost gata. Mazarea din imagini e zbarcita fiindca am scos-o din oala in ger si s-a stresat.

 

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Si la gramada, mai mult romanisme, mic dejun in zori de noapte, saorma de la Socului Kebab (de vita) din care am mancat, nu exagerez, doua zile, cred ca are un kilogram, o romaneasca (pui la punga, cartofi, mujdei).

 

 

Si o vedere din oras, tot uit sa iau aparatul cu mine zilele astea, aglomeratie mare.

Slide16

rororo

2 gânduri despre &8222;De fete&8221;

Lasă un comentariu