O sa ziceti, blabla, asta e reteta, pai nu stiu daca musai e, dar eu va scriu ce am comis in urma unor circumstante nu foarte atenuante, in ideea de a face oarece chestie rapida, cu ce se gaseste prin sezon, bun si ieftin si care sa nu dauneze grav stomacului. A iesit asta:
Dupa cum va spuneam, eu am pus ce am gasit la pret decent, rosii bune, gulie, dovlecel, dar sa va arat asa, pe scurt.
Mai intai am inabusit gulie rasa, morcov, telina, foarte putina ceapa, am pus si o rosie dezbracata si tocata si niste fasole verde foarte proaspata.
Am adaugat apa, un dovlecel si un mic cartof nou.
La final am pus si doua legaturi de loboda, leustean, sare, piper. atat.
Incredibil de buna rece (sau ma rog, la tepmeratura camerei care este cateodata de un numar de grade de rezolvat numai cu aerul conditionat).
Cumintenia pamantului am fost, cu rasol, legume, pui, „ciorba de pilaf”, din astea.
Pana intr-o zi in care am comis una nefacuta (supa a fost revenirea la cele manastiresti). Mi-a troznit ca ma simt prea bine si am avut chef de un …
Nu spun ca nu a meritat sa calc pe bec, recunosc 😀
In alta dezordine de idei, am pozat potopul ala de doua ore care a facut de rusine nemernicii sectorului (ma rog, glumesc, daca stie cineva politicieni cu rusine, doua degete in aer).
Si florile foarte bucuroase de o doza de umezeala si stropi.
Si, in sfarsit, ne-am tuns in pielea goala. Fericirea dezbracarii se vede in poze.
Ma iertati ca nu am mega noutati dar stiti cum e, unii vara nu dorm, altii vara nu suporta. Vara.
rororo