Aripioare la cuptor

Apai nu stiu cum s-au lipit de mine numai pui in ultima vreme, ca eu evit puii, pe cat pot, dar iaca asa s-a nimerit.

Slide8

Operatiunea „aripioara” e tot dupa modelul triple D, adica facem noi o marinata din ce ne trozneste (condimente uscate, piperuri, iutici, eu am pus boia, usturoi pudra, un amestec iordanian, chiar puteti pune, vorba aluia, „but the chicken sink”).

Aripioarele marinate cat credeti voi de cuviinta, dar macar o ora, le-am pus la copt in tava. Am pregatit un amestec de sos bbq (ala de la Lidl, imi place mie), sirop de artar si sos de peste cu care am uns aripioarele cand le-am intors prima data. Si a doua oara.

Această prezentare necesită JavaScript.

Si asta e toata reteta de aripioare, tot dupa modelul american, de neurmat, am facut si un sos de branza. Ei fac de blue cheese, eu de ce am avut de ucis, adica am amestecat pe foc pana s-au legat intr-un sos urmatoarele: Philadelphia, smantana, lapte, branza cu nuci si branza cu mucegai. Foarte misto.

Slide11

Langa sos si aripioare am pus si o salata de cartofi.

Slide12Slide13

Prin salata de cartofi intelegand o salata banala orientala, cartofi, ceapa, maioneza, masline si cativa castraveciori murati.

Această prezentare necesită JavaScript.

Am mai facut si o ciorba misto, din spinari, ei da, de pui. Si leurda si multa loboda si leustean.

Slide16Slide17

LA capitolul cumparaciuni, am incercat o pizza de la Edenia, m-a atras ambalajul, era la reduceri, i-am pus extra mozzarella. Nu e rea dar e tot din aia congelata, nu e vreo mare branza.

Această prezentare necesită JavaScript.

De pe drumuri, spre si dinspre parcul Titanii unde se ratacisera doua ratuste, ea dormea, el o veghea. Si da, a plouat, e cald ca in miezul verii si ploaiua tot de vara a fost, cucuiala ca in Bronx.

rororo

2 gânduri despre &8222;Aripioare la cuptor&8221;

  1. Buna ziua ,
    Am gasit intamplator pe blogul dv-stra o descriere detaliata mai veche referitoare la un caine epileptic.AS dori sa discutam pe aceasta tema , deoarece am si eu un suflet ce sufera de aceeasi boala .Va multumesc

Lasă un comentariu