Sa fim intelesi, da? Nu-s pentru oameni decat daca oamenii le fura cainilor 😀
No bun, reteta de data asta desi e tot cu peste e cu mai multe combinate, anume: cartof dulce, dovlecel (ambele fierte cat trebuie, nici fleasca, nici crude), morcov crud, galbenus, o conserva de peste (in sos tomat am pus eu, puneti de care vreti), ulei (de masline am pus eu, daca puneti pestele in ulei, nu mai e nevoie), verdeata, apai ca sa se lege, dupa cum vreti, eu am pus tarate de ovaz, multicereala si spre final ca sa se modeleze bine, putin pesmet.
Am facut bilute (nu, nu din nas) si le-am impuns cu degetul ca pe fursecurile alea thumb nu stiu cum. Si le-am copt.
Proaspete sunt moi, gumoase, nu se intaresc precum crontanelele deact daca le lasati cateva zile la aer, cum au iesit numai doua tavi, nu cred ca apuca sa se intareasca.
Si cum ma gandeam eu asa sa pozez si impricinata, i-am pus intr-o ceasca sa o pun sa stea la poza cu ele. Nu mai sunt doua tavi ca nu am putut sa le recuperez pe cele din poza, a sarit sa ma muste cand sa i le iau din fata.
Astazi am dat spre adoptie doar o castana. Am vrut sa o pozez mai bine cand am revenit la masina, dar nu mai era.
Aia e, sa fiti iubiti, rororo
Faina reteta! Am notat si am sa incerc sa le fac pentru catelusa mea.
😉 e super simpla