Mini Cassoulet

Titlul luati-l ca pe un misto, nu are legatura cu mancarea frantuzeasca, ba mai mult, este un fel de „cinciminuta” care la final a iesit cam fasole prajita ca ma luasem cu altele.

Slide7

Nu dureaza totul mai mult decat sa asculti un picture disc regasit dupa multa vreme, ca in roman, cam dupa douazeci de ani, il credeam pierdut definitiv.

Slide8

Reteta nu e la misto, e cum sa faci numai pentru tine cand ai chef de fasole cu afumatura, asadar ingredientele, putine, anume fasole gata fiarta (e ieftina si buna cea de la Billa), afumatura, ceapa, ardei iute, bulion si, eu am pus morcov, imi place la fasole si la mazare.

Slide9

Soriciul afumaturii l-am pus pe fundul unui vas de lut, ceapa, morcovul, ardeiul iute, partea grasa de la kaizer, le-am calit.

Slide10

Am pus peste astea fasolea cu tot cu zeama, bulion, cimbru, dafin, am gustat de sare si piper si jbang, la cuptor, unde, cum spuneam, s-a cam prajit.

Slide11

Varianta ultrarapida e foarte misto cand nu vrei sa faci un cazan de iahnie, zic eu, chit ca eu am scazut-o in draci, tot am mancat-o cu chef si cu muraciuni.

rororo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s