In concediu

Asteptati poze de la mare, munte, deal, pesteri, ciuciu. Ca a fost concediu de zacut, din cvasimotive aparent psihosomatice a fostmusai ca sa zac.

Asta nu inseamna ca pentru in casa nu am facut o ciorba de cartofi si o varza in straturi (umplutura ca de sarmale, a la cruj fara cluj sau fara a la).
Pana si cainele a primit mancare buna, plus ca au aparut pe piata rosii-rosii, din alea gustoase, de gradina, la pret decent.

 

Ei bine eu, in afara de branza, in toata saptamana am diversificat fix odata cu gratar cu cartofi fierti cu dovlecei si odata cu ciorba de pilaf, ca nu stiu cum sa ii zic altfel.

Slide13Slide14

Afara caldura ma turbeaza si fizic si psihic dar se pare ca florile sunt foarte fericite.

Avem si pisic nou, inca nebotezat, avem in sensul ca in bloc, la mine doar in vizita in drum spre veterinar. E zapacit tare, a fost lovit cu piciorul de un biped dar se pare ca a si uitat.

Slide27Slide28Slide29

Si de final si niste poze cu cel mai cuminte catel.

Slide30Slide31

rororo

2 gânduri despre &8222;In concediu&8221;

  1. Dragile de ele animăluțe! Roro cum suportă căldura?
    Noi, la Turda, având totuși nițică curte cu verdeață, suntem ceva mai avantajați în fața căldurii. Și cu toate astea pt mine vara e foarte greu de suportat, plus alergia sezoniera (în principal la polen).
    Iar cei 7 căței cat numără gașca noastră acum sunt împărțiți: tineretul suporta ok, dar vintage-ii cam greu. Oricum, în ultima săptămână e ceva mai de suportat că ploile au răcorit bine atmosfera,rămâne doar (pe alocuri) efectul năucitor de seră. La fel de greu de suportat fizic & psihic.
    Sănătate multă vă dorim !

  2. Cu fizic si psihic mare dreptate ai. Casi ar suporta greu daca ar sta afara, dar iese putin si numai dimineata pe racoare, in respt pe zapuc doar scurt, de nevoi, ca are blana mare si astia care tund caini profita si au dublat preturile.
    Sanatate inapoi, sa ne fie de bine.

Lasă un comentariu