Numai bunatati

Cand incepi ziua cu: azi nu fac nimic, numai dorm; apoi se intampla intamplari si te apuca dracii si, ca orice bucatar incepi relaxarea in bucatarie.

Asta insemnand ca arunci cu toate de colo-colo si tot ce faci iese bine. Nu-s retete, dar sa va spun.

Salata de boeuf, comisa de vecina a beneficiat de o maioneza de casa din aia, de sa zidesti paretii cu ea, cu mult mustar si zeama de lamai verzi, plus multa carne de vita. Restul, clasic.

Chiftelutele, carne de pasare (aia avui), o tona de patrunjel proaspat (de la tamplar din curte, minunat), albusurile ramase de la galbenusurile de la maioneza, ceapa, usturoi, sare, piper, putin pesmet.

Combinatia, geniala.

Da, aia e ce a ramas din unghia mea, nu judecati o priza sparta sau o unghie rupta, nu toti fac poze pentru bani, mai scapam si ce e prin casa, in cazul de fata, e de la munca, gen serviciu.

Tot dupa modelul de mai sus, hai sa trantesc ceva in oala, am facut o crema de zahar ars. Cu portocala. Bai, arata bine, cum o fi, va zic eu cand ajung la ea sa o iau la bani marunti.

Si poze de pe langa casa omului, Au fost anotimpuri de cinci minute, acum soare, in cinci minute vijelie. Si am tras poze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s