La cumparaciuni

Nu exista pentru un pasionat (centura neagra 10 Dana) de cumparaciuni zi mai minunata decat prima de lucru din an in care oamenii care au de munca se intorc la munca.

Raiul pe pamant in magazine, preturi (si nu ma refer doar la cutia milei, la preturile la raft) de vis, aglomeratie spre zero, distractie maxima.

De la 50% in sus reducerile, nu am pozat ca de obicei cumparaciunile, doar o degustare asa, pe scurt: kaizerul si carnatii afumati, 49% reducere, branza de burduf de Ibanesti, 55%, carnati de vita, 61% si telemea maturata de oaie (cica sfaramata, la sibienii de pe langa Kaufland), 15 lei kilogramul.

Mai sunt multe si inca mai baga, muncesc saracii oameni la preturi azi zi lumina, ieftinaciuni la legume-fructe, flori, nu mai zic, ce e in poza a fost 5 lei (cu ghiveci ceramic), aveau si cale mici cu un leu ghiveciul, superbe.

Si o chestie care nu e la reducere dar am poftit si mi s-a cumparat in avans de ziua mea, cutite. Nu ca nu as avea, nu ca nu as fi aruncat un sac de cutite vechi (si mai am), dar fix modelele astea nu le am. Nu sunt din alea de 5000 de euro privitul, vreo calitate, dar daca nu am fix asa, poftesc. Nu imi trebuie pandore, chiloti de matase cu floricele, dar cand vad cutite, lacuri, creioane, vopsele, blocuri de desen, balesc.

A fost cu spor, nu mai aveam loc in portbagaj si nu am spart mult peste 100 de lei, cu de toate. Hai, paste fericit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s