La cuptor

Doua chestii banale dar bune. Asa ca am pozat. Mai intai conopizi (da, da, conopizi diverse neamuri, cu broccoli si romanesco) cu branzeturi la cuptor.

Am fiert nitel cam mult un amestec de conopida, broccoli si romanesco in apa cu sare, am pus in tava unsa cu unt, am presarat telemea si o branza cu verdeata si usturoi, am batut un ou si am ras cascaval. Atat. Mie imi place mult.

Mai apoi pui uitat in cuptor la foc mic. Ca l-am lasat pana mi-am amintit de el si s-a, cum sa ii zic, confiat???

Am avut un pui din ala bun (da ai naibi daca il parlesc bine, ca e de munca sa il cureti, olelei, ca nu suntem Jamie Oliver sa mancam tuleie coapte). L-am infofolit bine cu niste vin, usturoi, ceva ardei, ceapa verde, sare si piper si l-am uitat la foc mic pana s-a carbonizat foaia de copt.

V-am zis ca nu-s mari retete. Cu piure.

Confit de ciripele.

Tot la cuptor am facut si carnaciori in aluat si rasucite cu sunca si cascaval, repetitie pentru revelion.

Si la ne-cuptor, snitele in aluat de bere, clasic dar pentru ca mi-a ramas cam mult aluat, l-am amestecat cu telemea si biscuiti sarati maruntiti. Si au iesit niste gogosele misto rau. De bere.

Poze cu florile, cainele intepenit in ham nou …

Si petunii plouate in jumatatea lui decembrie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s