Porc „La minut”

Asa scria pe ambalajul carnii, ea fiind niste felii de cotlete taiate transparent, ceea ce m-a dus imediat cu gandul la un „Korean BBQ”.

Am facut marinata din doua tipuri de sos soia, zahar, pe urma am fentat ca scosesem tot felul de sticlute pe masa, am pus si niste Worchestershire si putin otet balsamic. Orezul l-am facut ca de obicei doar ca in loc de sare am pus file de ansoa. Si o salata de varza cu morcov.

Carnea am marinat-o cateva ore, apoi i-am aratat gratarul cam un minut si gata.

In soarele tomnatic.

Va ziceam ca am luat la pret foarte mic niste congelate de la Frosta, azi am facut unul dintre ele (curiozitatea mea a intalnit pretul mic).

Nu e rau, mai ales bucatelele de peste, foarte gustoase, mult ardei gras (Casi l-a mancat). Dar in niciun caz nu poti pacali pe cineva ca le-ai facut tu de la zero, amidonul din sos se simte, oricum, per total daca ar costa mereu patru lei, ar face luat.

Si pizza de la Lidl (din saptamana italiana), nitel imbunatatita, asta nu face nici la 30% reducere, slabut rau aluatul, chit ca sim ca pizza congelata nu e pizza, totusi …

In alta ordine de idei, imi trebuia un cos mic de gunoi pentru birou. Si mi-am facut dintr-o galetusa de branza.

Si o planta noua, nu ar fi mare lucru, e o suculenta, dar denumirea e geniala, Crassula ovata „Gollum” sau „Urechile lui Shrek”. Evident, arata ca urechile lui Shrek.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s