Paste cu kaizer si pecorino

Din start va spun ca ma intereseaza spre deloc parerile cunoscatorilor care dupa aparitia internetului au devenit brusc bucatari. Sau a demigrantilor care dupa o portie de pastasciutta stiu totul despre cum e „la noi in Italia”. Sunt niste paste inecate in smantana pentru ca asa am avut de ucis, mai multa smantana decat spaghete. Daca doriti sa coafati chestia asta si sa ii dati vreun nume de reteta, eu atata va spun, mie imi place.

Cat timp au fiert spaghetele (in apa multa cu sare, ca nu suntem barbari) am pus sa se faca intr-o tigaita nist ekaizer si cateva feliute cu usturoi, am stins focul si am presarat putina boia afumata. Separat am ras pecorino direct in galetusa cu smantana.

Am amestecat pastele cu sosul de smantana, am pus carnea pe deasupra.

Asta ii pohta ce am pohtit (si sa ziceti merci ca nu le-am zis carbonara, ca sa sara in sus toti sfertodoctii culinari :)))

In alta ordine de idei, tot la categoria „sa ucidem ce avem in plus”, aveam o conserva de fasole boabe din saptamana greceasca de nu stiu cand, de pe la cutia milei, clar.

AM pus si niste carnati, ce voiam sa va spun e ca nu cred ca am vazut boabe de fasole mai mari ca astea.

In rest, am sculptat un dovleac foarte mic (are pana in 20 cm). Mai am trei la rand, nu neaparat de Halloween ci pentru ca imi place sa ma joc cu ei si pentru ca au fost foarte, foarte frumosi si ieftini anul acesta.

Detalii cu dovleacul si aceleasi flori de toamna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s