Coaste la cuptor

Scaricica, spare ribs, alea alea.

Dupa moda „am vazut eu la televizor”, le-am lasat intr-o saramura facuta din sare si zahar (cam 2 la 1), usturoi, putin vin, ceapa verde si apa.

Dupa gustul meu au iesit cam sarate, dar pentru ca eu mananc foarte putin sarat, pentru oameni normali cica bune. Data viitoare o sa pun saramura mai diluata.

Le-am lasat vreo 4-5 ore apoi le-am scurs si le-am pus in folie sigilate cat de bine direct in cuptor (am pus de fapt hartie de copt, apoi folie).

AM facut si un sos, am fiert niste mujdei slab cu ardei copt si ceapa (ramase de la o saramura pe care v-o arat separat), am pasat, am adaugat putin otet balsamic si crema de balsamic (dulce-acrisor), sos soia, fond de vita, putina pasta de ardei. Am uns coastele cu amestecul de vreo cateva ori, de cate ori le-am intors in cuptor, sa se faca.

Pai si cam gata. Le-am mancat.

Iaca si unicul mar din marul meu de la geam. Nu stiu daca sa fac compot sau placinta din el.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s