Mic ostropel

Un fel de. Cu paste. Pentru ca am avut nitel pui bun.

E o reteta pe care o stie orice gospodace, dar daca a fost soare, am pozat si hai sa va arat.

Am tras in nitel (foarte nitel) ulei niste ceapa, usturoi si bucatelele de pui.

Am stins cu vin roze si am lasat sa fiarba (am mai adaugat apa calda din cand in cand pana s-a facut puiul).

Cand carnea a fost gata am pus o conserva de rosii (si aia avea in ea ceapa si usturoi, sa fie), plus cateva masline.

Am adaugat si paste fierte doar pe jumatate si le-am lasat toate sa se faca bine.

Si gata. Sare, piper, blabla.

Si o degustare de carnati.

Si florile in soarele toamnei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s