Creveti marinati la gratar

Mai am la congelator creveti din seria luata la oferta. Si am dat intr-o portie cam asa:

Am facut o marinata din: suc de portocala, crema de balsamic cu citrice, ulei de susan, sos de soia, usturoi si ghimbir date pe razatoarea mica si un sfarc de cutit de fond de vita. In care am marinat, fireste, crevetii.

I-am pus pe frigarui si i-am fript la gratarul aragazului, ca altul nu e.

Marinata ramasa am scazut-o, apoi am pus in ea un cub de unt.

AM turnat-o peste crevetii care erau deja pe ceva orez basmati facut cu putin morcov, ceapa, patrunjel si vin.

Si gata.

In rest, ei bine, am avut doua verze.

Ca urmare am decongelat si sarmalele.

Multa varza, putine sarmale, asa ca am completat si cu un carnat.

Si am mai avut si un pui rotisat. Din care am rontait ce era pe acolo.

Da rpentru ca au ramas, evident, diverse bucati, am combinat si o salata. Cu puiul ramas taiat cubulete, cartof, morcov, fierte ultimele doua, castravete murat, ceapa verde, masline. Totul legat cu maioneza si putina smantana ca iaurt nu am avut. Scuze, iar poze nasoale, iar bezna. Abia azi a iesit soarele, la creveti.

In rest flori, o inghetata pe care daca o vedeti (acum sunt toate la pret de nimic), nu o ocoliti, e fenomenala …

Si Bella, in sfarsit in casa noua.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s