Paste cu creveti si dovlecel

Clasic (si mereu le fac aproximativ la fel). Am modificat foarte putin reteta, insa e cam aceeasi „cinciminuta”, pe lista de favorite.

Ingredientele: paste dupa plac (am folosit spaghete), creveti, dovlecel, am gasit niste zucchini mici si dragalasi, ceapa, usturoi, rosii proaspete, vin alb (am folsit Retsina), plus busuioc si niste ruccola.

Nu am folosit rosiile din imagine ci una uriasa si carnoasa, fara pielita si samburi pe care am tocat-o cubulete.

Dupa care, trei pasi simpli.

  1. am calit in ulei de masline ceapa, usturoi si dovlecelul taiat dupa cum se vede.

2. Am adaugat rosiile si vinul si am lasat sa se formeze sos.

3. Am pus pastele, crevetii, ruccola, busuioc si putina apa in care au fiert spaghetele si am amestecat cateva minute.

Let there be sos!

Nu le mai trebuie nimic, doar un fir de ulei de masline crud daca doriti.

O sa ziceti: „ma, ia stai asa ca era o gramada de sos si trei macaroane”. Aveti spirit de observatie, asa e. Asa, si?

Si de prin cartier, am gasit indiene bune la Mega, e plin de flori prin gradini si e si o pisica noua in zona.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s